vineri, 18 aprilie 2008

De 1 Mai in Vama Veche 2008

De 1 Mai în Vama Veche deşi puţin probabil anul asta sperăm sa fie mai puţin aglomerat să ningă sau sa fie furtună sa plece toţi rataţi care vin sa vadă doar cum este în vamă şi să mai râdă de omul vămii care se tărăşte pe jos cu o sticlă de băutură în mână şi nu reuşeşte să ajungă la un cort că oricum nu mai ştie care este al lui.




În Vamă si delfinii au un loc special si lor le place vama si au renunţat la apă pentru a se distra pe plajă în vamă acum vreo doi ani cred dar au plătit cu viaţa. Sper că în sfarsit anul asta delfinii sa nu mai moară când vin în vamă sa bea bere şi sa se distreze, poate s-au adaptat.
Pentru cei care nu ştiu pe delfin îl chemă Flipper, si pentru că niste idioţi l-au scos noaptea aceea afară să stea cu noi la foc, dimineaţa de la bautură au uitat să îl bage in cort si l-a luat poliţia şi atunci pentru noi a fost o mare pierdere, parcă am pierdut un prieten bun...dar consolarea a fost: mai multă băutură pentru noi.

4 comentarii:

Anonim spunea...

I miss U Flipper..

Anonim spunea...

anu asta pomana de 2 ani... va asteptam la corturile noastre in dreptul terasei Proplaca! o sa fie niste bere moca si poate un ou(stricat)

Anonim spunea...

Poate si niste cozonac(praf) oricum la pomana cu lumanari si post negru de apă 7 zile...

Anonim spunea...

bueeei delfinu ala chiar ma iubea...desi in poza pare ca ma trata cu curu...dau si io o bere in cinstea lui! by cocosh

 
web page hit counter